کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

حمایت ائمه جمعه از ناجا

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: یکی از مصادیق جنگ نرم دشمن، مُد و مُدگرایی است و هم اینک دشمن در این خصوص برنامه‌ریزی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز  درخصوص عملکرد ناجا در بحث عفاف و حجاب با بیان این مطلب که نباید تمام اشکالات را به گردن نیروی انتظامی بیندازیم، اظهار داشت: یک قانون در ارتباط با عفاف و حجاب است که شورای فرهنگی عمومی کشور آن را تصویب و ابلاغ کرده است و 18-17 سازمان و نهاد در آن خصوص وظیفه دارند.

 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: به نظر من این نهادهایی که در بحث عفاف و حجاب وظیفه دارند کوتاهی می‌کنند و به همین دلیل فقط نیروی انتظامی است که همه از آن انتظار دارند که برخورد کند و در مقابل ناهنجاری‌‌هایی که وجود دارد بایستد.

 

وی با بیان این مطلب که نیروی انتظامی در نوبه خود تلاش کرده و تلاشش قابل تقدیر و تشکر است به ذکر مثالی در خصوص بدحجابی در جامعه پرداخت و تصریح کرد: به طور مثال الان اگر در بیرون ما مشکل داریم و از مساله حجاب گله می‌کنیم خب در ادارات، سازمان‌ها،‌ نهادها، بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها اگر مدیران آن تشکیلات نسبت به مساله عفاف و حجاب بی‌توجه نباشند این مشکلات بوجود نمی‌آید.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با اعلام این مطلب که در این خصوص همه مقصر هستیم و باید همه دست در دست هم دهیم تا این مشکل برطرف شود، افزود: یک مقدار از آن هم مربوط به شرایطی است که از ناحیه دشمن اعمال می‌شود؛ چرا که یکی از مصادیق جنگ نرم دشمن، مد و مدگرایی است و هم اینک دشمن در این خصوص برنامه‌ریزی کرده است.

 

امام جمعه تبریز ادامه داد: اگر خود شما همین شهر تهران را نگاه کنید در بعضی خیابان‌ها برخی افراد رفت و آمد می‌کنند که از لحاظ پوشش، پوشش‌ مناسبی ندارند؛ البته هیچ کاری هم ندارند و هیچ مزاحمتی هم برای دیگران به وجود نمی‌آورند اما آنها می‌خواهند مُد مدنظر خود را از این طریق ترویج کنند.

 

رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی دشمن علیه جمهوری اسلامی اظهار داشت: باید فرهنگ‌سازی شود و تمام نهادها دست به دست هم دهند تا نیروی انتظامی هم بتواند به عنوان مجری کارش را به خوبی انجام دهد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم در پاسخ به دیگر پرسش فارس در مورد حمایت ائمه جمعه از عملکرد ناجا گفت: ائمه محترم جمعه در سراسر کشور همیشه پشتیبان اقدامات مرتبط با عفاف و حجاب هستند و از نیروی انتظامی نیز حمایت می‌کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار